(untitled) (American Journal of Language, Literacy and Learning in STEM Education (2993-2769), 2024)
Ushbu Imkoniyati cheklangan bolalarda tovush talaffuzining buzilish kelib chiqish sabablari bo’yicha ishlarning samaradorligini oshirishga ilmiy yondashuvlar asosida nutq faoliyati motivatsiyasini boyitish.