STORAGE OF PUMPKIN FRUITS GROWN IN THE CONDITIONS OF THE REPUBLIC OF KARAKALPAGISTAN FOR DIFFERENT PERIODS AND METHODS (Intersections of Faith and Culture: American Journal of Religious and Cultural Studies (2993-2599), 2023)
Ushbu maqolada qovoq mevalarini sifatli saqlash muddatlarini aniqlash bo’yicha izlanishlar olib borilgan. Shuningdek, saqlashning turli usullari bo’yicha tajribalar o’tkazilgan. Olingan natijalar bo’yicha xulosalar taqdim etilgan.